Bokningskalender
Smedjebron

En av de stora fördelarna med ett isolerat ridhus är svalkande miljö för träning mitt i den varmaste sommaren (ca 19 grader) och en frosfri temperatur på vintern (ca 5grader) som är bra för häst och ryttares anding. 
Men der är inte bara temperaturen som ska vara rätt. Läs mer här här

Du behöver inte lösa ridhuskort för att komma och träna hos oss utan det går bra att betala engångsavgift med SWISH när du kommer (100kr). Men mest förmånligt är våra olika ridhuskort, vilka då även gäller som anläggningsavgift vid samtliga träningar hos oss. 

Bokningskalender ridhus 

 Du behöver inte boka någon tid för att rida i vårat ridhus, men kolla alltid Bokningskalender för ridhuset innan ni åker hit för att träna.
Kalendern är alltid låst 24h, vilket betyder att om ni planerar träna kl 19:00 imorgon så kan ni kolla 19:00 iväll för att se om ridhuset kommer vara tillgängligt.

För att enkelt följa och se när ridhuset är upptaget så kan ni antingen länka till denna sida eller för er som har ett Google/Gmail konto kan ni följa denna länk "Länk till Kalender" och även lägga upp detta i er kalender på mobilen.

Om ni har behov av att boka ridhuset, t.ex. för att vara garanterad att vara själv eller för att ha egen tränare.
Då sker bokning via ridhusvärd Annelie@smedjebron.se
För ridhuskortsinnehavare så kostar bokningen 100kr per timme övrig tid. För er utan ridhuskort som vill boka föer egen tid eller eller egen tränare, kontakta Anneli@smedjebron.se för mer info.


Vår verksamhet byggs upp med stöd av EU stöd för landsbyggdens utveckling!

Copyright © All Rights Reserved.