Virtual Coach
Smedjebron

Virtual Coach - Tränare på distans

Covid-19 perioden gjorde att vi tidigarela lanseringen av möjligheten till tränare på distans. Utrustningen fungerar även med andra tjänster som t.ex. Ridesum, men Smedjebrons Virtual Coach ger så många fler möjligheter. T.ex. kan tränare och ryttare se varandra och tränaren kan även instruera ryttaren med att visa olika ridövningar på den stora bildskärmen.

 

Svalt ridhus en varm sommardag

Sargen i ridhuset

Bildskärm i ryttarens höjd är installerad. Tränaren syns där i ”verklig storlek” och ryttaren kan både se och lyssna på sin tränare.

Moderator, filmare, följer ryttaren i träningen och kan få instruktion från tränaren av vilka moment som ska filmas.

Tränaren kan sitta var som helst och ser tydligt häst och ryttare. Tränaren kan även välja vilken kamera den vill följa. T.ex. kan en särskild kamera sättas upp vid ett hopphinder, eller instruera filmaren vad denne ska filma.

Inställningar sker via en touchskärm som är infälld i sargen. Handhavandet är mycket enkelt och man kan på ett lätt sätt lägga till fler kameror eller ansluta åskådare på distans.

Skärmen kan även användas till att tränaren kan visa ryttaren bilder på t.ex. ridövningar.

Vår verksamhet byggs upp med stöd av EU stöd för landsbyggdens utveckling!

En av de stora fördelarna med ett isolerat ridhus är svalkande miljö för träning mitt i den varmaste sommaren Men der är inte bara temperaturen som ska vara rätt. Läs mer här här

Läs mer om sargen och ridhusbygget här

INFO


- Karta & Vägbeskrivning för utskrift

- Prislista

- Regler för besökande häst

- Stallansvarig

-

Kontakta oss


-


-

Hitta hit
Copyright © All Rights Reserved.